>>

Langskomen in de meubelmakerij of een bezoek aan huis?

 U heeft interesse in een ontwerp van Doorrood, of u heeft een mooi project dat u ons wilt voorleggen. Wat de reden, aard of omvang van de aanvraag ook is, we zijn blij met uw interesse in Doorrood!

Hoe gaan we aan de slag met uw aanvraag?

A: U komt, geheel vrijblijvend, bij ons langs in Haren (vlak onder de stad Groningen, een ruim kwartier fietsen vanaf de Grote Markt). U legt mij tijdens een goede espresso, of een kopje thee, uw interieurwensen voor en we bespreken samen enkele mogelijkheden. Ik kan u kort rondleiden in de werkplaats en wellicht al wat materialen laten zien. We hebben geen showroom. In dit gesprek is het geven van een grove prijsindicatie vaak mogelijk. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

B: Als u direct ter zake wilt komen en mijn interieuradvies gelijk concreet wilt inzetten kom ik graag bij u langs (mocht dit nodig zijn gezien de aard van de aanvraag). Voor dit bezoek, inclusief advies, een exacte offerte en (wanneer nodig) een 3D-schets rekenen wij een tegemoetkoming als de opdracht NIET doorgaat. Deze kosten bedragen 50,- Incl BTW.  Komt er een opdracht voort uit uw aanvraag dan vervallen deze kosten uiteraard.

C: Voor klanten buiten de directe regio, of wanneer een afspraak niet mogelijk is, is contact op basis van e-mails en tekeningen ook mogelijk. Hier geldt: voor het opstellen van een exacte offerte en (wanneer nodig) een 3D-schets rekenen wij een tegemoetkoming als de opdracht NIET doorgaat. Deze kosten bedragen 40,- Incl BTW.  Komt er een opdracht voort uit uw aanvraag dan vervallen deze kosten uiteraard.

Voor bedrijfsmatige en overige/uitzonderlijke aanvragen leveren wij, ook qua offertering, maatwerk.

 Graag tot ziens!

Algemene Voorwaarden van Doorrood